Just another WordPress site

autims, data, hemma, sjukskrivning

Att vara sjukskriven länge är ingen lätt sak

Har varit sjukskriven ca nu 16 mån, jag väntar på göra en utredning för Autism, för fått veta hade tydligen autism när var liten men de sa inget till mina föråldra på den tiden. Var på den tiden mycket på barnpsyk i Kristianstad, tro var runt 5-8 år fick göra olika tester där då.

Fick ett brev förra veckan att Region Skåne inte kunde klara göra min utredning de skall skicka vidare mig utanför Skåne. Plus innan julas var nära bli av med min sjukpenning men tack vare hade min ”God man” som var på Försäkringskassan de förlängde till den 20 feb. Har med min god man skrivit ihop ett brev varför inte kan ta ett jobb just nu.

Så går här hemma och väntar och väntar men hoppas inom 3 månader få en kallad från något landsting utanför Skåne, kan bli Jönköping eller Stockholm , Göteborg vet inte ännu, kan bli att resa och övernatta kanske också.

Håll tummarna för mig för vill komma ut men har slags ångest som stoppar vissa saker, det vill göra jobba med data typ nätverk få en utbildning på ett företag vore en önskedröm

Lämna ett svar